Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Szállítás futárszolgálattal

A csomagot a DPD vagy az Express One futárszolgálat kézbesíti ki Önnek megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül. Kérjük feltétlenül adja meg telefonszámát, hogy a szállító egyeztethessen Önnel a csomag átadásáról! 

Felhívjuk a figyelmét a szállítási és esetlegesen a számlázási cím PONTOS kitöltésére. Ne rövidítsen, ne hagyja le a közterület megnevezését (út, utca, tér), mert ezeket mi nem tudjuk megváltoztatni, nem tudjuk kijavítani. A rosszul megadott adatok miatt Önnek is és nekünk is kellemetlenségünk keletkezhet.
Az ilyen adatokból keletkezett károkért ( pl. hosszabb szállítási idő, esetlegesen meghiúsuló szállítás, stb. ) felelősséget nem vállalunk!

Az Utánvétes fizetési mód max. 150.000 Ft-ig vehető igénybe. Az ennél nagyobb összegű vásárlásoknál csak a Bankkártyás vagy az Átutalásos fizetési mód választható.

Szállítási díjak:

Csomag(ok) súlya: Szállítási díj:
0 - 5 kg 1700 Ft
5.0001 - 15 kg 1990 Ft
15.0001 - 25 kg 3380 Ft
25.0001 - 40 kg 4780 Ft
40.0001 - 50 kg 6995 Ft
50.0001 - 75 kg 8990 Ft
75.0001 - 100 kg 10920 Ft
100.0001 kg felett 12850 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A díjak szállítási címenként értendők, függetlenül a csomagok számától.

 

Személyes átvétel

Egyes termékeket nem lehet futárral feladni méretük vagy súlyuk miatt, ezeknél személyes átvételre van csak lehetőség. Az átvétel előre egyeztetett időpontban történik. Fizetés a helyszínen nem lehetséges, ezért ezeknél a rendeléseknél csak az Előreutalásos vagy a Bankkártyás fizetési mód választható.

 


 

Utánvétes fizetés

A termék ellenértékét a csomag kézhezvételekor kell a szállítónak kiegyenlíteni.
Amennyiben teheted, válaszd inkább a Bankkártyás vagy Átutalásos fizetési formát, hogy ne kelljen a készpénzzel érintkezned.
Az Utánvétes fizetési mód max. 150.000 Ft-ig vehető igénybe. Ha ennél nagyobb összegben vásárolsz csak a Bankkártyás vagy az Átutalásos fizetési módot választhatod.

A fizetési mód díja: 390 Ft

 

Átutalás (előreutalás díjbekérő alapján) (3% kedvezmény)

A megrendelt termékről Díjbekérő ( proforma ) számlát állítunk ki, melyet a gyorsabb ügymenet érdekében e-mailben küldünk el Önnek. A termék ellenértékét bankszámlánkra kérjük átutalni. Fontos! Csak a Díjbekérő megérkezése után utaljon és a megjegyzés rovatban tüntesse fel a Díjbekérő sorszámát. Az összeg beérkezése után azonnal postázzuk a terméket. Szállítási idő átutalás teljesülésétől számított 2-3 munkanap.  
Amennyiben kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön.

A fizetési mód választása esetén 3% kedvezményt adunk a kosárértékből!

Bankszámlaszám:
10702064-72085158-51100005 CIB Bank
Re-Car Mobil Bt
4225 Debrecen
Rózsástelep u 22.

 

Barion bankkártyás fizetés (3% kedvezmény)

Barion-Kényelmes Online Bankkártyás Fizetés.
Bankkártyás fizetési mód a Barion rendszerében. 
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A fizetési mód választása esetén 3% kedvezményt adunk a kosárértékből!

 

CIB bank bankkártyás fizetés (3% kedvezmény)

A következő kártyákkal lehet fizetni: Mastercard, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi)

Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

A fizetési mód választása esetén 3% kedvezményt adunk a kosárértékből!