Barion Pixel
+

Szállítási módok

Megnevezés:

Futárszolgálat

Leírás:

A 10.000 Ft feletti rendeléseket ingyen szállítjuk. Vásároljon webáruházunkban legalább 10.000 Ft-ért (kosárérték) és a szállítási költséget mi álljuk!

Fontos! Utánvétes fizetési mód esetén az utánvét kezelési díj (490 Ft) továbbra is megmarad, de Bankkártyás vagy Átutalásos fizetés esetén természetesen ez az összeg sem kerül felszámításra!

A csomagot a DPD vagy az Express One futárszolgálat kézbesíti ki Önnek megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül. Kérjük feltétlenül adja meg telefonszámát, hogy a szállító egyeztethessen Önnel a csomag átadásáról!

Felhívjuk a figyelmét a szállítási és esetlegesen a számlázási cím PONTOS kitöltésére. Ne rövidítsen, ne hagyja le a közterület megnevezését (út, utca, tér), mert ezeket mi nem tudjuk megváltoztatni, nem tudjuk kijavítani. A rosszul megadott adatok miatt Önnek is és nekünk is kellemetlenségünk keletkezhet.
Az ilyen adatokból keletkezett károkért ( pl. hosszabb szállítási idő, esetlegesen meghiúsuló szállítás, stb. ) felelősséget nem vállalunk!

Az Utánvétes fizetési mód max. 150.000 Ft-ig vehető igénybe. Az ennél nagyobb összegű vásárlásoknál csak a Bankkártyás vagy az Átutalásos fizetési mód választható.

Szállítási ország:

Magyarország

Költség(ek):

A költségek számítása a kosárba helyezett termékek végösszege alapján történik.

Minimum ( Ft)Maximum ( Ft)Költség ( Ft)
09 9991 390
10 0000

Fizetési módok

Megnevezés:

Utánvétel

Leírás:

A termék ellenértékét a csomag kézhezvételekor kell a szállítónak kiegyenlíteni.
Amennyiben teheted, válaszd inkább a Bankkártyás vagy Átutalásos fizetési formát, hogy ne kelljen a készpénzzel érintkezned.
Az Utánvétes fizetési mód max. 150.000 Ft-ig vehető igénybe. Ha ennél nagyobb összegben vásárolsz csak a Bankkártyás vagy az Átutalásos fizetési módot választhatod.

Költség ( Ft):

490

Választható szállítási módok:

Futárszolgálat

Megnevezés:

CIB Bank Online Bankkártyás Fizetés

Leírás:

Online Bankkártyás Fizetés a CIB Bank rendszerében.
Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.
A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.
Fizetés után kérjük várja meg, amíg a CIB Bank fizetési rendszere visszairányítja Önt weboldalunkra! Ne lépjen ki, ne frissítse az oldalt, ellenkező esetben eredménytelenül zárul a tranzakció!
Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat az Információ/Bankkártyás fizetés menüpontban!

Választható szállítási módok:

Futárszolgálat

Megnevezés:

Barion Online Bankkártyás Fizetés

Leírás:

Barion-Kényelmes Online Bankkártyás Fizetés.
Bankkártyás fizetési mód a Barion rendszerében.
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Választható szállítási módok:

Futárszolgálat

Megnevezés:

Átutalás

Leírás:

A megrendelt termékről Díjbekérő ( proforma ) számlát állítunk ki, melyet a gyorsabb ügymenet érdekében e-mailben küldünk el Önnek. A termék ellenértékét bankszámlánkra kérjük átutalni. Fontos! Csak a Díjbekérő megérkezése után utaljon és a megjegyzés rovatban tüntesse fel a Díjbekérő sorszámát. Az összeg beérkezése után azonnal postázzuk a terméket. Szállítási idő átutalás teljesülésétől számított 2-3 munkanap.
Amennyiben kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön.

Bankszámlaszám:
10702064-72085158-51100005 CIB Bank
Re-Car Mobil Bt
4225 Debrecen
Rózsástelep u 22.

Választható szállítási módok:

Futárszolgálat

Kapcsolat

  • 4225 Debrecen Rózsástelep u 22 (helyszíni értékesítés nincs)
  • +36-70/511-6473
  • shop@csomagoloanyagaruhaz.hu
Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu