Barion Pixel
+

Kartondoboz és kellékek csomagküldéshez

Kiváló minőségű kartondobozok nagy méretválasztéka, az egészen kicsitől a hatalmas méretig. A megfelelő méretű kartondoboz kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. Az egyes termékoldalakon feltüntettük a dobozok belső méreteit, így könnyítve a tökéletes méretű doboz kiválasztását. Az összes általunk forgalmazott kartondoboz kiváló minőségű alapanyagból készült, a szabvány méretűek Ausztriából érkeznek, az egyedi méretűek magyar gyártók termékei.
Csomagolóanyag áruházunkban egyéb eszközöket is vásárolhat csomagolási feladataihoz. Ragasztószalag adagolót, pvc vágó kést, futártasakot a kisebb csomagoknak vagy okmánytasakot, amit felragaszthat a dobozra a szállítólevélnek.

Kartondoboz

Kartondobozok többféle méretben, 3 és 5 rétegű kivitelben. Szabvány méretű, Osztrák gyártmányú tető-fenék lapolt kartondoboz költözéshez, csomagoláshoz, postai szállításhoz. Valamennyi általunk forgalmazott csomagoló doboz kiváló minőségű alapanyagból készült. Minden doboz terméklapján megjelenítettük a belső méreteket, ezzel segítve a megfelelő méretű kartondoboz kiválasztását.

Futártasak

Futártasak csomagküldéshez több méretben. Tegye esztétikussá küldeményét és növelje vállalkozása pozitív megítélését vásárlói szemében, kiváló minőségű futártasakjainkkal. A kívül szürke, belül fekete biztonsági futártasak tökéletes védelmet nyújt küldeményének a szennyeződéstől és kisebb sérülésektől.

Okmánytasak

Okmánytasak csomagkísérő iratok részére.

Légpárnás boríték

Légpárnás boríték, okmánytasak irodai felhasználásra, postai csomagküldéshez, fehér és barna színben, több méretben.

Kés, Olló, Tapétavágó

Kések, késbetétek. PVC vágók. Ergonomikus kialakítás a tökéletes és kényelmes munkavégzésért.

Kötegelés, Kötözés, Madzag

Kötöző zsinórok, bála kötegelők, kötegelő szalagok.

Ragasztópötty

Visszaszedhető ragasztópötty. Sokoldalúan alkalmazható, nyom nélkül eltávolítható.

Tűzőgép

Tűzőgépek irodai vagy munkahelyi felhasználásra

Kapcsolat

  • 4225 Debrecen Rózsástelep u 22 (helyszíni értékesítés nincs)
  • +36-70/511-6473
  • shop@csomagoloanyagaruhaz.hu
Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu