Barion Pixel
+

Pántolószalag és pántoló eszköz

Korszerű pántolószalagok és pántológépek a Csomagolóanyag áruház kínálatában. Az áru védelme és a logisztikai folyamatok egyre inkább megkövetelik a korszerű és gyors csomagolást és rögzítést. Az ehhez szükséges tartós és könnyen használható pántológépeket és pántoló eszközöket találjuk ebben a termékcsoportban. Megtaláljuk többek között a pántoláshoz szükséges pántológépet, pántszalag feszítőt, valamint a műanyag PP pántszalagot, a Caristrap szőtt, textil pántszalagot és a Kompozitos pántszalagot is. Ne felejtkezzünk el a pántolás kiegészítő anyagairól sem. Széles választékban kínáljuk a pántszalagtartó kocsikat, pántolócsatot, fémpánthüvelyt, stb. Itt található még a papír és a műanyag övező szalag is.

Pántolószalag, Övező szalag

A pántolószalag gazdaságos csomagolási megoldás könnyű vagy közepes erősségű pántolási feladatokhoz. PP műanyag, fekete, kézi pántolószalag 12 és 16 milliméteres. PET, zöld kézi és gépi pántolószalag. Caristrap, szőtt textil pántszalag több méretben. Kompozit bevonatos pántszalag, szőtt pántszalag poliészter bevonattal.

Pántológép, pántszalag feszítő

A pántszalagok használatához elengedhetetlen a jó minőségű pántológép, pántszalag feszítő. A Csomagolóanyag áruház kínálatában elérhető pántológépek nagy mértékben megkönnyítik a pántolási feladatok elvégzését.

Pántolócsat, Fémpánthüvely, Pántolókapocs

Ez a termékcsoport a különböző műanyag és fém pántoló csatokat, fémpánthüvelyeket tartalmazza.

Pántszalagtartó kocsi

Itt találja a Pántszalag tároló kocsikat műanyag és szőtt, textil pántszalaghoz. Nagymértékben megkönnyíti a munkánkat pántolás közben a pántszalag tartó kocsi, melyen elhelyezhető a pántszalagon kívül a pántológép és a pántolási segédanyag (fémpánthüvely, pántolócsat, stb.) is.

Papír élvédő

A papír élvédő védi az árut a pántolószalag által okozott sérülésektől. Védhetjük vele a raklapon szállított árú éleit vagy bármilyen egyedi termék széleit (pl. ablakok, ajtók) a teherautón történő szállítás közben.

Műanyag élvédő

Műanyag élvédők pántoláshoz, tüskével vagy tüske nélküli kivitelben.

Kapcsolat

  • 4225 Debrecen Rózsástelep u 22 (helyszíni értékesítés nincs)
  • +36-70/511-6473
  • shop@csomagoloanyagaruhaz.hu
Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu