Barion Pixel
+

Ragasztószalagok és adagolók

Ragasztószalagok, tapadószalagok, tasakzáró szalagok, kreppelt maszkolószalagok találhatók ebben a termékcsoportban. Havanna barna színű, átlátszó, fehér dobozzáró szalagok, Solvent, Hot-Melt, Akril hordozó réteggel. Itt találja még a jelölő szalagokat és a tasakzárásra használt 9 mm széles szalagot valamint a "TÖRÉKENY" feliratú tapadószalagot is.
Tapadószalag felhordók, dobozzáró készülékek. Tapadószalag asztali adagoló irodai vagy otthoni felhasználásra.

Ragasztószalag, Tapadószalag

A ragasztószalagok széles palettája megtalálható kínálatunkban. Vásárlóink számos variációból választhatják ki a nekik megfelelő árkategóriájú vagy minőségű tapadószalagot. Ragasztószalagok, tapadószalagok, kreppelt maszkolószalagok. Havanna barna, átlátszó, fehér tapadószalag. Solvent, Hot-Melt és Basic hordozó réteggel.

Biztonsági ragasztószalag

Biztonsági ragasztószalag. A ragasztószalag sérülése esetén (pl. illetéktelen személy kinyitja a dobozt) megjelenik egy felirat, mely jelzi, hogy kinyitották a dobozt.

Jelölő szalag

Jelölő szalagok több színben. Munkahelyek, raktárak veszélyes területeinek vagy felvonulási útvonalának kijelölésére használható, feltűnő színű tapadószalagok. A "Törékeny" feliratú ragasztószalagot dobozok lezárására használhatjuk, ezzel jelezve a futárszolgálat felé, hogy a csomag tartalma sérülékeny.

Kétoldalas ragasztószalag

Kétoldalas ragasztószalag több méretben.

Ragasztószalag adagolók

Ragasztószalag adagoló és felhordó készülékek. Asztali ragasztószalag adagoló.

Tasakzáró szalag (zacskózáró)

Zacskózáró szalagok. 9 mm széles PVC ragasztószalag több színben.

Kapcsolat

  • 4225 Debrecen Rózsástelep u 22 (helyszíni értékesítés nincs)
  • +36-70/511-6473
  • shop@csomagoloanyagaruhaz.hu
Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu