Barion Pixel
+

Tasak, Zacskó, Tasakzárás

Simítózáras tasak, normál PE tasak valamint Kraft Mg 35 35g/m2 papírtasakok. Hatalmas méret választékunkból mindenki megtalálja a neki megfelelő kialakítású, tulajdonságú tasakot. A kiváló minőségű tasakzáró géppel pedig könnyen le is zárhatja azt.

Papírzacskó

Környezetbarát Kraft Mg35 Papírtasak több méretben. Hagyományos kiflis zacskó méret, hamburger tasak, stb. Használható pékségekben, hentesnél, hamburgeresnél. Egyedi méretek gyártása. Használjon Ön is újrahasznosítható, környezetbarát csomagolóanyagot vállalkozásában. Méret magyarázat: behajtott redővel (kihajtott redővel).

Szalagfüles papírtáska

Szalagfüles papírtáskák több méretben. A papírtáska környezettudatos, újrahasznosítható csomagolás, ráadásul sokkal szebb, mint a műanyag tasak. Legyen szó ajándék csomagolásáról vagy a vásárolt termék átadásáról a vásárlónak, a szalagfüles papírtáska minőségi megjelenést ad vállalkozásának, boltjának. Füles papírzacskóként is ismerheted.

Bopp tasak

Bopp tasakok több méretben.

Vákuum tasak

Vákuum tasak több méretben.

PE (polietilén) tasak

PE tasakok, zacskók. Átlátszó, víztiszta polietilén tasak, 40 mikron vastag. Egyedi méretek gyártása.

Simítózáras tasak

Simítózáras tasak aprócikkek csomagolására. Víztiszta, visszazárható zacskó több méretben.

Okmánytasak, Futártasak

Csomagkísérő okmánytasakok, futártasakok több méretben. Csomagok postai küldésénél, az okmánytasakot a dobozra ragasztva, biztonságosan tárolhatjuk benne a fuvarlevelet vagy számlát. A szürke színű futártasakban avatatlan szem előtt rejtve szállítható a küldeményünk.

Tasakzáró gép

Tasakzáró gép és tasakzáró szalag. Zárja le zacskóit egyszerűen, gyorsan, hatékonyan!

Kapcsolat

  • 4225 Debrecen Rózsástelep u 22 (helyszíni értékesítés nincs)
  • +36-70/511-6473
  • shop@csomagoloanyagaruhaz.hu
Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu